Sivas Belediyesi, Sivasspor - Malmö maçının tüm biletlerini satın aldı

Sivasspor taraftarı
Sivasspor taraftarı

Sivasspor, Avrupa Ligi play-off turu rövanç maçında perşembe günü Malmö ile karşılaşacak. Sivas Belediyesi, karşılaşma öncesi tüm biletlerin satın alındığını ve taraftara ücretsiz dağıtılacağını açıkladı.

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Malmö ile karşılaşacak. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden kırmızı beyazlılar, tur atlamak için en az 3 farkla kazanmak zorunda. 2 farkla kazandığı takdirde ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Diğer her türlü sonuçta İsveç ekibi tur atlayacak.

Sivas Belediyesi, önemli maç öncesi kırmızı beyazlı taraftarları sevindiren bir haber verdi. Karşılaşmanın tüm biletlerinin satın alındığı ve taraftarlara ücretsiz dağıtılacağı açıklandı.

Sivas Belediye

Başkanı Hilmi Bilgin; Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile Sivasspor Tesislerinde bir araya gelerek konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bilgin, "Her zaman olduğu gibi Avrupa mücadelesinde de takımımızın yanındayız. Bu sebeple tüm biletleri satın alarak taraftarımıza hediye ediyoruz. 12. güç olan Yiğidoların da takımızın yanında yer almasını bekliyoruz." dedi.

Sarılar ve Çalımbay ise, "Taraftarımızın desteğiyle turu geçerek gruplara kalmak istiyoruz. Belediyemiz destek verdi, destek sırası şimdi taraftarımızda..." şeklinde konuştu.

Sivasspor - Malmö maçı perşembe günü 20.00'de başlayacak.