Sivasspor ile Kayserispor yardım maçına çıkıyor

Rıza Çalımbay
Rıza Çalımbay

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ülkemizdeki depremzedeler için Kayserispor ile yardım maçı düzenleyeceklerini söyledi.

Ülkemizde 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından spor camiası da adeta tek yürek oldu ve depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

DemirGrup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da Radyospor'da önemli açıklamalar yaptı.

  • "Deprem felaketinden dolayı yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ekibimizde yer alan Ayhan Hoca'nın da akrabaları vefat etti. Ayhan Hoca ile devamlı konuşuyorum, kendisi şu anda Hatay'da. İnşallah bir an önce bu kötü günler geride kalır."

  • "Deprem felaketinden sonra takımımızdan ayrılmak isteyen oyuncumuz olmadı. Sadece Max Gradel ailesini Fildişi'ne göndermek istedi, direkt İstanbul - Fildişi Sahilleri uçuşuyla ülkesine gittiler. Hatayspor ve Gaziantep FK'dan ayrılan oyuncuları kadromuzda düşünebiliriz. Çünkü bu arkadaşlarımızın da hayatını sürdürebilmesi için futbol oynamaları gerekiyor."

  • "Kayserispor'dan yardım kampanyası için bir maç talebi oldu. Biz de bu talebi kabul ettik. Kayserispor ile depremzede kardeşlerimiz için yardım maçı yapacağız"

  • "Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bu günlerde birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bizler de futbol dünyasının içinde yer alan insanlar olarak elimizden geleni yapacağız. Gökhan Zan ve Volkan Demirel ile görüştüm. Onlar da bu süreçte ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Gün birlik günü."