Slimani için olay sözler: Muavin bile olamaz

Islam Slimani, Zenit'e attığı golün sevincini yaşarken.
Islam Slimani, Zenit'e attığı golün sevincini yaşarken.

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin en fazla eleştirilen ismi olan Islam Slimani'yi yerden yere vurdu. Sarı lacivertli ekibin kötü gidişatının sorumlusu olarak Comolli'yi işaret eden Altaylı, Slimani için ise "Fenerbahçe takım otobüsüne muavin bile olamaz" yorumunu yaptı.

Galatasaray eski ikinci başkanı ve kongre üyesi Fatih Altaylı, Fenerbahçe’de performansı ciddi şekilde eleştirilen Islam Slimani hakkında oldukça sert eleştirilerde bulundu.

Sarı lacivertli ekibin kötü gidişatının sorumlusu olarak sportif direktör Damien Comolli’yi gösteren Altaylı, Fransız futbol adamının yaptığı transferlerin de başarısız olduğunu savundu. Altaylı'nın Slimani için kullandığı "takım otobüsünde muavin bile olamaz" sözü gündeme damga vurdu.

  • "Fenerbahçe’nin en önemli problemi Damien Comolli. Comolli’nin bir halt olmadığının ortaya çıktığı gibi getirdiği futbolcuların da bir halt olmadığı anlaşıldı. Slimani, bırak Fenerbahçe’de oynamayı takım otobüsüne muavin bile olamaz. Bu sürpriz mi? Değil. Slimani gibi milyonlarca avroya alınmış ve oyuncu İngiltere’den Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak geliyorsa bu bir transfer başarısı değil, aksine transfer başarısızlığıdır."