Slovakya kampında Lens'ten müthiş gol

​Slovakya kampında Lens'ten müthiş gol
​Slovakya kampında Lens'ten müthiş gol

Yeni sezon çalışmalarını tam kadro Slovakya'da sürdüren Beşiktaş'ta geçen sezon hayal kırıklığına neden olan Jeremain Lens, antrenmanda göz doldurdu. Hollandalı kanat oyuncusunun idmanda Tolga Zengin'e attığı gol sosyal medyada gündem oldu.

Geçen sezon Süper Lig'i 4. sırada bitirerek büyük hayal kırıklığına uğrayan siyah beyazlılar, yeni sezon çalışmalarını eksiksiz ve ciddi bir şekilde Slovakya'da sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamayan oyuncuların idmanlardaki hırsı ve Şenol Güneş'e kendilerini ispatlama çabası dikkat çekiyor. Özellikle geldiği günden bu yana büyük hayal kırıklığına neden Jeremain Lens, antrenmanlardaki isteği ve ciddiyeti ile göz dolduruyor.

Arşiv
Arşiv

Şenol Güneş'in yönetiminde bugün düzenlenen antrenmanda yine istekli bir görüntü çizen Hollandalı kanat oyuncusu, idmanda attığı golle büyük alkış toplarken sosyal medyada Beşiktaş taraftarının gündemi oldu.

TRT Spor'un Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in paylaştığı Lens'in Tolga Zengin'i çaresiz bırakan golü, sosyal medya büyük etkileşim aldı.

  • Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında Hollandalı oyuncu için kulüp bulması ya da teklif gelmesi halinde yolları ayırabileceklerini belirtmişti.