Sneijder ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu

Sneijder açıklama Galatasaray
Sneijder açıklama Galatasaray

Galatasaray'dan bu yaz ayrılan Sneijder, Hollanda Milli Takımı kampında basına açıklamalarda bulunurken, özellikle Türkiye'den ayrılık sürecinin kendisi için oldukça zor olduğunu belirtti.

GZT DIŞ BASIN - Hollanda Milli Takımı'nın kritik Fransa karşılaşması öncesi Hollanda basınına konuşan Wesley Sneijder, önemli değerlendirmelerde bulundu.

'Benim için çok zor oldu'

Sarı kırmızılı ekipten ayrılışı hakkında konuşan yıldız oyuncu, "Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum ama olan oldu. Bu yaz benim için zorlu ve yoğun oldu. Benim için pozitif gelişme İbiza'da açtığımız restoran oldu. Artık bu konuyu konuşmak istemiyorum. Bana pozitif enerji verecek şeylerle ilgilenmek istiyorum. Şimdi Nice'teyim, burası İstanbul'a göre gayet sakin bir şehir ve araba sürebiliyorum" dedi.

'Van Persie'yi tekrar aramızda görmek çok güzel'

Van Persie'nin tekrar milli takıma çağrılmasına dair açıklamada bulunan Sneijder, " Robin'i tekrar milli takımda görmek çok güzel. Zayıf bir takımla maça çıkmayacağız, Fransa ile karşılaşacağız ve tecrübe bu maç için oldukça önemli. Umarım Robin kendini gösterir" diyerek Fenerbahçeli oyuncunun milli takıma dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son turnuva

Açıklamalarına 2018 Dünya Kupası hakkında devam eden Hollandalı yıldız, bu turnuvanın kendisi için çok önemli olduğunu ve son turnuvasına çıkacağını belirterek dört gözle beklediğini ifade etti. Sneijder, Şu an Fransa'ya geldiğinden bu yana 3 maça çıktığını söylerken, bunun kendisi için oldukça iyi olduğunu ifade etti.