Sneijder tercihini yaptı: Terim mi, Mourinho mu?

Wesley Senijder
Wesley Senijder

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli isim, sarı kırmızılılardaki ayrılık sürecine ilişkin ses getiren ifadeler kullanırken Terim ile Mourinho arasında bir tercih yapması gerekse kimi seçeceğini açıkladı

Galatasaray'ın eski on numarası Wesley Sneijder, uzun bir aranın ardından sarı kırmızılı ekipte geçen günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yıldız sarı kırmızılılardaki forma numarasının kendisinden habersiz bir şekilde başkasına verildiğinden bahsederken ayrılık sürecinin kendisinde yaşattığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Hollandalı yıldız, Türk Telekom Stadyumu'nda üçlü çektiriyor...
Hollandalı yıldız, Türk Telekom Stadyumu'nda üçlü çektiriyor...

Tecrübeli oyuncu, gelen bir soru üzerine Jose Mourinho ile Fatih Terim arasında bir seçim yapması gerekse gönlünün kimden yana olduğunu da açıkladı.

Hollandalı on numaranın teknik direktör tercihi ile alakalı açıklamaları şu şekilde:

  • "Fatih Terim ve Mourinho ile tekrar çalışmak isterim. İkisiyle de aram çok iyiydi. Mourinho, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra bana öz güven verdi. Fatih Terim'de aynısını Inter'den ayrıldıktan sonra yaptı. Saha dışında ikisinin de benzer olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte ikisiyle de yeniden çalışmayı çok isterim. Fatih Terim beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi."
Wesley Sneijder kariyer geçmişi
Wesley Sneijder 9 Haziran 1984 yılı doğumludur. UEFA tarafından 2009–10 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ve 2010'da FIFA tarafından en iyi üç orta saha oyuncusundan biri olarak seçildi. 8 yaşında Ajax altyapısına giren Wesley Sneijder, aynı babası ve ağabeyi gibi futbolcu olmaya karar vermişti. 17 yaşında Ajax'la profesyonel sözleşme imzaladı ve altı kupa kazandı. Hollanda devinde gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekti. 2004 yılında Yılın Hollandalı futbolcusu ödülüne layık gösterildi.
Wesley Sneijder kariyer geçmişi Wesley Sneijder 9 Haziran 1984 yılı doğumludur. UEFA tarafından 2009–10 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ve 2010'da FIFA tarafından en iyi üç orta saha oyuncusundan biri olarak seçildi. 8 yaşında Ajax altyapısına giren Wesley Sneijder, aynı babası ve ağabeyi gibi futbolcu olmaya karar vermişti. 17 yaşında Ajax'la profesyonel sözleşme imzaladı ve altı kupa kazandı. Hollanda devinde gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekti. 2004 yılında Yılın Hollandalı futbolcusu ödülüne layık gösterildi.