Soğuk savaş: Güneş & Medel

Garry Medel dengesini kaybediyor.
Garry Medel dengesini kaybediyor.

Beşiktaş forması giyen Garry Medel, Demir Grup Sivasspor maçındaki agresif görüntüsüyle geceye damga vurdu. Önce sarı kart görerek haftaya cezalı duruma düşen Şilili oyuncu, ardından Şenol Güneş'le tartıştı ve ikinci yarıda oyundan alındı.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor – Beşiktaş maçının ilk yarısına Şenol Güneş ile Garry Medel arasında yaşanan soğuk savaş damga vurdu.

Karşılaşmanın 40. dakikasında Demir Grup Sivasspor forması giyen Papp ile Gary Medel arasında yaşanan ikili mücadele tartışmaya dönüştü ve bir anda sahada arbede yaşandı. Söz konusu pozisyonda sakatlanan Gary Medel, rakibini ittiği gerekçesiyle tedavisinin ardından sarı kart gördü ve önümüzdeki hafta oynanacak MKE Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, oyunun durmasını fırsat bilerek Garry Medel'i yanına çağırıp daha sakin olması gerektiği yönünde uyarmak istedi ancak Şilili oyuncu, el kol hareketleriyle tepki göstererek hocasının yanına gitmedi.

Bu anlarda çok sinirlenen Şenol Güneş, Gary Medel'e "Seni oyundan çıkaracağım" işareti yaptı. Şenol Güneş ile girdiği bu diyaloğun ardından oyundan çıkmak için devre arasını beklemeye başlayan Gary Medel, o tartışmanın hemen ardından gelişen Sivasspor kontratağında alan paylaşımı hatası yaptı.

  • Rakibini kaçıran ve sarı kartı sebebiyle arkadan müdahale edemeyen tecrübeli oyuncu, Diabete'nin attığı golde sorumlulardan biri oldu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

😎 BİM'de yaşanabilecek en karizmatik 13 saniye.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()