Şöhretler Karması maçında güldüren Semih Şentürk detayı

Semih Şentürk'ün forma giydiği Beyaz Takım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz veriyor.
Semih Şentürk'ün forma giydiği Beyaz Takım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz veriyor.

Diyarbakır’da düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında oynanan Şöhretler Karması maçına Semih Şentürk damga vurdu. Şentürk'ün maça yedek başlaması sosyal medyada renkli yorumlar yapılmasına sebebiyet verdi.

Diyarbakır’da düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında Şöhretler Karması maçı yapıldı. Beyaz Takım’ın, Kırmızı Takım'ı 5-3 mağlup ettiği maça damga vuran isim Semih Şentürk oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlama vuruşunu yaptığı maça yedek kulübesinde başlayan Semih Şentürk, sosyal medyada futbolseverlerin diline düştü. Aktif futbolculuk kariyerinde ‘nöbetçi golcü’ olarak anılan ve yedek kulübesiyle özdeşleşen Semih Şentürk’ün Şöhretler Karması’nda da yedek soyunması renkli yorumların yapılmasına sebep oldu.

Görüntü, TRT Haber'den alınmıştır.
Görüntü, TRT Haber'den alınmıştır.
  • Beyaz Takım kadrosu:
  • Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse, Fettah Can
  • Kırmızı Takım kadrosu:
  • Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir var. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, Diyarbakır'daki bazı STK temsilcileri ile eski bakanlardan Mehdi Eker.