Şok iddia! "Balotelli, Yunus Akgün'ü dövdü!"

Balotelli'nin Yunus Akgün'ü dövdüğü iddia edildi
Balotelli'nin Yunus Akgün'ü dövdüğü iddia edildi

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Adana Demirspor maçı öncesi şok bir iddia ortaya atıldı. Balotelli'nin, takım arkadaşı Yunus Akgün'ü tekme tokat dövdüğü ve bu olayın ardından gönderildiği söylendi.

Türkiye gazetesinin haberine göre olay, Adana Demirspor tesislerinde yaşandı. Takım arkadaşı Yunus Akgün'ü tekme tokat döven Balotelli güçlükle sakinleştirilirken, Akgün'ün yüzünün kan revan içinde kaldığı öğrenildi.

Adana Demirspor tesislerinin kapı ve pencerelerine de zarar veren Mario Balotelli için Adana Demirspor yönetimi acil olarak toplandı. 2024'e kadar mukavelesi olmasına rağmen ünlü forvet ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Balotelli'nin ayrıca 20 gün önce de Adana'da kaldığı otelin kapı ve pencerelerini kırdığı ve disiplinsiz davranışlarına devam ettiği ortaya çıktı.

Murat Sancak yalanladı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, iddiaların ardından açıklama yaptı ve söylenenleri yalanladı. NTV Spor'a konuşan Sancak, "Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapılıyor. Balotelli ve Yunus, takımda en iyi anlaşan oyuncular" dedi.

Murat Sancak ve Yunus Akgün, daha sonra Instagram'da görüntülü görüştüler ve iddiaları bir kez daha yalanladılar: