Soldado’nun aklı fikri Galatasaray maçında

​ Soldado’nun aklı fikri Galatasaray maçında
​ Soldado’nun aklı fikri Galatasaray maçında

Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Roberto Soldado, Galatasaray derbisine odaklandı. Yetenekli futbolcu derbide gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli olmak’ istediğini açıkladı.

Fenerbahçe’nin yetenekli golcüsü Roberto Soldado, sarı-lacivertli kulübün aylık dergisine açıklamalarda bulundu. Yetenekli futbolcu, Galatasaray maçında gol atıp ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak istediğini söyledi.

“Benim için büyük bir onur”

Soldado, “Fenerbahçe’yi daha önce şampiyon yapmış bir teknik direktörümüz var. Şu anda ise tek düşüncesi; tekrar şampiyon olabilmemiz. Takım kadrosu bu hedeflerle yenilendi. Ben de hedefleri gayet iyi biliyorum. Şampiyon bir takımdayım. Real Madrid ile Fenerbahçe’yi çok kıyaslıyorum çünkü Fenerbahçe’nin büyüklüğü İspanya’da Real Madrid’in tuttuğu yerle aynı. Bu formayı giymek ve hizmet etmek benim için büyük bir onur” dedi.

Derbide gol atmak istiyor

İspanyol golcü, “İspanya’daki gibi Süper Lig’de derbiler hem taraftarlar hem de oyuncular için üst düzey bir heyecanla bekleniyor ve yaşanıyor. Puan durumu açısından da beklenen, önemli ve özel karşılaşmalar. Beşiktaş maçında takımımın üst düzey mücadelesiyle gurur duydum. Galatasaray maçında görev alırsam gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum” yorumunu yaptı.

Çalışmalardan memnun

Antrenmanların son derece keyifli geçtiğini belirten Soldado, “Antrenmanlarda birbirimizin gelişimine katkı sağlamamız, saha içinde ise oyundan keyif almamız ve iyi anlaşmamız çok önemli. Aramızdaki bu iletişimden kazançlı çıkacak sezon sonunda takımımız olacaktır. Hepimiz oynamak istiyoruz ve aramızda rekabet var. Sahada olabilme rekabeti de, aynı şekilde takıma katkı sağlayacak. Herkes elinden gelenin en iyisini yaparsa, oynayan oyuncu mutlaka en üst düzeyde performans gösterecektir” dedi.