Soldado'yu maç öncesinde şoke eden telefon!

​Soldado'yu maç öncesinde şoke eden telefon!
​Soldado'yu maç öncesinde şoke eden telefon!

Fenerbahçe'nin santrforu Soldao'nun Antalyaspor karşısında ilk 11'de çıkmamasının nedeni ortaya çıktı. Maç öncesinde oyuncuya akrabasından kötü bir haber geldi.

Fenerbahçeli futbolcu Soldado,kayınvalidesi Alvarez’in pankreasında tümör olmasına rağmen bu akşamki Antalyaspor maçında yedek kulübesinden oyuna dahil oldu.

Mücadele Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, sarı-lacivertli futbolcu Soldado büyük fedakarlık örneği gösterdi.

Soldado’nun kayınvalidesi Anna Alvarez pankreasında tümör olduğu için yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Soldado bu maçta takımla birlikte olarak fedakarlık gösterdi. Soldado yarın sabah İspanyaya gidecek. Kayınvalidesinin şu anda uyutulduğu ve durumunun kötü olduğu belirtildi.

SOLDADO SAKATLANDI

Öte yandan Soldado, Antalyaspor karşılaşmasına Aatif’in yerine 67. dakikada dahil olduktan sonra 75. dakikada sakatlanarak kenara geldi.

Sol dizinde hissettiği yoğun ağrı sebebiyle maçı tamamlayamayan Soldado’nun, İspanya dönüşü tedavisine başlanacak.

Rıdvan Dilmen devre arasında açıkladı:
"Fenerbahçe güçlü bir takım, ortalama bir kadro. Çok büyük bir yıldız yok ama atıyor. Sahanın en iyi oyuncusu Janssen. Mükemmel bir santrfor oyunu oynuyor. Gidip topu alıyor, dönüyor, vuruyor.Hepimiz maç öncesi 3 tane gol atmış Soldado'nun oynamasını bekliyorduk. Bugün kayınvalidesinin yoğun bakımda olduğunu öğrenmiş Soldado. Kafası oradaymış. Gitmek istemiş, maçtan sonra izin vereceklermiş."
Rıdvan Dilmen devre arasında açıkladı: "Fenerbahçe güçlü bir takım, ortalama bir kadro. Çok büyük bir yıldız yok ama atıyor. Sahanın en iyi oyuncusu Janssen. Mükemmel bir santrfor oyunu oynuyor. Gidip topu alıyor, dönüyor, vuruyor.Hepimiz maç öncesi 3 tane gol atmış Soldado'nun oynamasını bekliyorduk. Bugün kayınvalidesinin yoğun bakımda olduğunu öğrenmiş Soldado. Kafası oradaymış. Gitmek istemiş, maçtan sonra izin vereceklermiş."