Son günlerin tartışılan ismi Volkan Demirel kaçırdığı penaltı ve niye su içtiği hakkında enteresan açıklamalar yaptı

Son günlerin tartışılan ismi Volkan Demirel kaçırdığı penaltı ve niye su içtiği hakkında önemli açıklamalar yaptı​
Son günlerin tartışılan ismi Volkan Demirel kaçırdığı penaltı ve niye su içtiği hakkında önemli açıklamalar yaptı​

Başakşehir ile oynanan ve penaltı atışlarıyla Fenerbahçe’nin elendiği kupa maçının kahramanı hiç tartışmasız Volkan Demirel’di. Sosyal medyanın da gündemine oturan tecrübeli kaleci maç sonrası çok üzgündü ve kimseyle görüşmek istemedi.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Medipol Başakşehir'e penaltı atışları sonunda yenilirken atışların kahramanı Volkan Demirel idi. Sosyal medyanın da gündemine oturan tecrübeli kaleci maç sonrası çok üzgündü ve kimseyle görüşmek istemedi.

Başakşehir'in atacağı her penaltıda kalenin yanına giderek su içen ve bu görüntüsü ile sosyal medyanın gündemine oturan tecrübeli kaleci kaçırdığı atışla da çok konuşulmuştu. Volkan bu durumu yakın çevresine; "Penaltı atışları öncesi su içmek yıllardır yaptığım bir uğurum" şeklinde açıkladı. Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olduğu gözlenen ve kimseyle görüşmek istemediğini söyleyen Volkan'ın kaçırdığı penaltıyla ilgili de kısa bir değerlendirmesi oldu.

ZAMAN ZAMAN ÇALIŞIYORUM

Normal süresi ve uzatmaları 2-2 eşitlikle sonuçlanan ve penaltılara giden maçta seri atışlar büyük heyecana yol açmış, 10.atışlarda iki takımın kalecileri topun başına geçmişti. Başakşehir kalecisi Volkan Babacan topu üst direğe nişanlamış, Volkan Demirel'in atacağı başarılı penaltı finali getirecek atış olmuştu. Ancak tecrübeli kaleci oldukça kötü bir vuruşla topu auta atmış, ardından devam eden penaltıların neticesinde Başakşehir finalist olmuştu. Volkan bu durum için, "Antrenmanlarda zaman zaman penaltı çalışıyorum. Bu çalışmalarda genellikle başarılı da oluyorum. Kaçırdığıma çok şaşırdım" yorumunu yaptı.