Sosyal medyada yazdı: Galatasaray'ın ilk golünde faul var

Fernando Reges

Galatasaray'ın Alanyaspor'a attığı ilk golde Alanyasporlu oyuncular hakem Halil Umut Meler'in VAR'a gitmesini istedi. Meler, bu isteği değerlendirmedi ve Galatasaray adına golü verdi. Sarı kırmızılı ekibin ilk golünde yaşanan pozisyonu değerlendiren yorumcu Ahmet Çakar, golden yaşanılan karambolde faul olduğunu sosyal medyada açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray ile Alanyaspor karşılaştı. Akdeniz ekibini Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayan sarı kırmızılılar, sahadan 6-0'lık farklı bir skorla ayrılırken oynadığı futbolla da taraftarı mest etti. Ancak ev sahibinin ilk golü için faul olduğu iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında 37. dakikada Fernand ile bulduğu golde Alanyasporlu oyuncular hakem Halil Umut Meler'in VAR'a gitmesini istedi. Meler, bu isteğe gerek duymazken golü verdi ve sarı kırmızılılar 1-0 öne geçti.

İlk golün hemen öncesinde yaşanan pozisyonda Fernando, rakibine bu müdahaleyi yapıyor.
İlk golün hemen öncesinde yaşanan pozisyonda Fernando, rakibine bu müdahaleyi yapıyor.

Pozisyon henüz sıcaklığını korurken spor programlarının tanınan yüzü, eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, gol hakkında sosyal medyada kısa ve imalı bir paylaşımda bulundu.

Arşiv
Arşiv

"İLK GOLDE FAUL VAR"

Tecrübeli hakem yorumcusu Ahmet Çakar, gol öncesinde ceza sahasında yaşanan karambol esnasında sarı kırmızılı ekip aleyhine faul olduğunu belirtti.

"6. GOL OFSAYT"

Tecrübeli yorumcu maç sonu yaptığı açıklamalarda da sarı kırmızıların son golü hakkında şunları söyledi:

  • "Galatasaray’ın attığı 6. golü %100 ofsayt. Niye ofsayt? Ya da biz bu işleri yanlış biliyoruz. Bunu da net olarak söylüyorum."

🦁 Aslan evinde gol oldu yağdı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()