Soyunma odasındaki halı Aatıf'ın seccadesi çıktı

Fenerbahçe'deki halının sırrı ortaya çıktı.
Fenerbahçe'deki halının sırrı ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un FBTV'de takım içinde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yapmasıyla ortaya çıkan soyunma odasındaki halı olayı ile ilgili bir başka detay daha ortaya çıktı. Yorumcu Emre Bol, söz konusu halının Müslüman futbolcu Aatıf'ın seccadesi olduğunu açıkladı.

Geçen hafta içi camiadaki sorunlar hakkında FBTV'de düzenlenen "Gündem Özel" programında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, soyunma odasında yaşanan 'halı' hadisesini gün yüzüne çıkarmış, spor kamuoyunda bu olay geniş yankı uyandırmıştı.

Yorumcu Emre Bol, Koç'un ilk kez soyunma odasında görüldüğünü söylediği halı ile ilgili ilginç bir detay paylaştı. A Spor'da program sırasında kendisine gelen bir mesajı okuyan Bol, "Ali Koç'un 'halı' dediği Aatif'ın seccadesiymiş” dedi.

Arşiv: Emre Bol
Arşiv: Emre Bol

Emre Bol'un konuyla alakalı yaptığı açıklama şu şekilde:

  • "Bazıları 'Halı soyunma odasındaydı, futbolcular kaymasın diye konuldu' dedi. Halı Aatıf'ın seccadesiymiş. Namaz kılmak isteyen futbolcular soyunma odasının farklı bir köşesinde bulunan bir odada bu seccadeyi açıp namaz kılıyor. Aatif da oraya seccadesini getirmiş."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Belle victoire ce soir Hamdoulilah 🙏🙏💙💛

Aatif Chahechouhe (@chahechouhe92)'in paylaştığı bir gönderi ()