Spor dünyasının Taner Savut için taziye mesajları

Taner Savut
Taner Savut

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un vefatının ardından TFF ve bir çok kulüp başsağlığı mesajı yayınladı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 11 ili etkileyen depremlerde Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor ve teknik direktör Volkan Demirel başta olmak üzere bir çok kulüp, başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu

"Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Atakaş Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Taner Savut'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun."

Hatayspor

"Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin."

Volkan Demirel

"Hatayspor Sportif Direktörümüz, kıymetli çalışma arkadaşım, yüreği güzel kardeşim Taner Savut'u kaybetmenin tarif edilemez acısı içindeyim. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun."

Fenerbahçe

"Bir dönem formamızı giyen Atakaş Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Hatayspor'a ve futbol camiamıza baş sağlığı dileriz."

Beşiktaş

"Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Hatayspor’a ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz."

Galatasaray

"Eski futbolcu ve A. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un, deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm futbol camiasına baş sağlığı dileriz."

Trabzonspor

"Atakaş Hatayspor'un sportif direktörü Taner Savut'un deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Taner Savut'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Atakaş Hatayspor camiasına baş sağlığı dileriz."

Adana Demirspor

"Atakaş Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un, ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Savut'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına baş sağlığı dileriz."


İstanbulspor

"Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un Hatay'da meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve Hatayspor camiasına baş sağlığı dileriz."

Antalyaspor

"Atakaş Hatayspor'un Sportif Direktörü Taner Savut'un da deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Taner Savut'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Hatayspor camiasına baş sağlığı dileriz."

Konyaspor

"Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere Hatayspor camiasına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun."