Stada patlayıcı madde sokmuştu! O ambulans şoförünün mesajları ortaya çıktı

Göztepe - Altay maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti.
Göztepe - Altay maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti.

Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe ile Altay arasında oynanan ve çıkan tribün olayları nedeniyle yarıda kalan maçın yankıları sürüyor. Stada patlayıcı madde soktuğu tespit edilen özel ambulans şoförü A.G'nin sosyal medya paylaşımları 'Bu kadarı da olmaz' dedirtti.

Spor Toto 1. Lig'de geçen pazar günü oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Göztepe - Altay derbisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Altay tribününden Göztepe tribününe atılan işaret fişeğini stada soktuğu tespit edilen özel ambulans şoförü A.G ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

"Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek!"

Sosyal medya hesabından Altay taraftarı olduğu öğrenilen özel ambulans şoförünün 7 yıl önceki paylaşımı dikkat çekti. A.G'nin, paylaştığı fotoğrafın altına "Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek" yazdığı görüldü. Başka bir fotoğrafta ise emniyet mensuplarını hedef alan A.G, "Çevik amca sana da gider" ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

27 Kasım Pazar günü oynanan Göztepe - Altay maçının 22. dakikasında deplasman tribününden Göztepe taraftarının olduğu bölüme işaret fişeği atılmış ve bazı Göztepeli taraftarlar ağır yaralanmıştı. Bunun üzerine oyunun durduğu esnada bir taraftar sahaya atladı ve korner direğiyle Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e saldırdı.

  • Olaydan sonra gözaltına alınan taraftar Mehmet Nihat Aygün, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavi olan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç ise taburcu edildi.