Mehmet Büyükekşi'den teknik direktör açıklaması

Mehmet Büyükekşi
Mehmet Büyükekşi

EURO 2024 Elemeleri D Grubu dördüncü maçında A Milli Takımımız ile Galler karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan müsabakada kazanan taraf, 2-0'lık skorla Türkiye oldu. Maçın ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un geleceğine dair konuştu. İşte açıklamaları...

A Milli Takımımız ile Galler, EURO 2024 Elemeleri D Grubu dördüncü maçında kozlarını paylaştı. Sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrılan Ay yıldızlı ekibimizin teknik direktörü Stefan Kuntz'un geleceği merak edilirken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman çalıştırıcı ile devam edip edilmeyeceğine dair maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"Yeni yönetim kurulumuzla karar vereceğiz"

Yeni yönetimle karar verileceğini dile getiren Büyükekşi, "Kuntz ile alakalı 2 maçtan sonra karar vereceğiz demiştim. Bu iki maçı güzel atlattık. Seçimden sonra yeni yönetim kurulumuzla karar vereceğiz. Kuntz'a ve teknik ekibe teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Neden olmasın?"

Teknik direktör Stefan Kuntz ise 'Eylül ayında birlikte miyiz?' sorusuna, "Benim tarafımdan neden olmasın? Sorunun nedenini anlayamadım. Geçen sene 4 maç kazanmıştık yine gitmem gerektiğine dair yazılar yazılmıştı. Ben buradaki gelişimi görüyorum. Burada olmaktan gururluyum." cevabını verdi.