Stefan Kuntz, ayrılık iddialarını yanıtladı

Stefan Kuntz
Stefan Kuntz

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. A Milli Takım'a dair yaşanan son gelişmeleri aktaran Kuntz, son günlerde kendisi için çıkan ayrılık iddialarına da yanıt verdi

UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ile karşılaşacak A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. Ayrılık iddialarını yanıtlayan Alman teknik adam aynı zamanda kadroya alınmayan Salih Uçan ve Umut Bozok ile ilgili eleştirilere de cevap verdi.

Stefan Kuntz, kadroya davet edilmeyen ve bu kararının oldukça konuşulduğu Salih Uçan ve Umut Bozok hakkında kendisine yöneltilen soruya, "Açıkçası benim kafamdaki düşünce şuydu; mayıs ve haziran dönemindeki maçları hangi oyuncularla geçtiysem yine aynı oyuncularla oynamak. Sakatlıklar olmasaydı, değişiklik yapmayacaktık. Biz bir kitap yazmaya başladık ve onu bu oyuncularla yaptık. Bana göre doğru olan, onlarla devam etmek. Ekibimle birlikte lig maçlarını izledik ve şu an gördüğünüz oyuncuları çağırdık." şeklinde yanıt verdi.

Ayrılık iddialarını cevapladı

Alman çalıştırıcı son haftalarda kendisi için çıkan ayrılık iddiaları için de konuşurken, "Uluslar Ligi'nde 4 maçı da kazandık, 14 gol attık ve gol yemedik. Yanlış bir şey mi var? Tabii ki insanlar farklı düşüncelere sahip olabilir. Herkesin beğendiği bir hoca olabilir. Bu görev çok çekici bir görev, herkes burada olmak ister." dedi.

"Genç oyuncuları deneyebiliriz"

Kasım ayındaki maçlarda genç oyuncuları deneyebileceklerini söyleyen başarılı teknik adam, "Kasım ayında oynanacak maçların öncesinde ve genç performansı iyi olan oyuncuları deneyebiliriz. 4-6 arasında genç oyuncuyu burada denemek istiyoruz." açıklamasını yaptı.

  • Lüksemburg maçındaki oyun planına da değinen Alman hoca, "Orkun Kökçü ve Serdar Gürler'in maçta özel görevleri olacak." dedi.