Sumudica taciz iddiaları hakkında açıklama yaptı

Sumudica
Sumudica

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u düşme hattından kurtaramayan Marius Sumudica'nın kulüple yolları ayrılmış ve konu FIFA'lık olmuştu. Eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un taciz iddiaları hakkında konuşan Sumudica, sert tepki gösterdi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da beklenen sonuçları bir türlü alamayan Marius Sumudica'nın görevine son verilmişti. Rumen teknik adamın eski tercümanı olan Oğuzhan Erdoğmuş, Rumen teknik adamın futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

Gündeme dair açıklamalar yaptı
Gündeme dair açıklamalar yaptı

Oğuzhan Erdoğmuş, "Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'da görev aldığı dönem Malatya camiasına saygımdan dolayı konuşmamıştım. Hatırı sayılır insanlar da araya girmişti. Şimdi rahatça konuşabilirim. Marius Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu isterseniz ispat da edebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Olayı avukatına yönlendirdi
Olayı avukatına yönlendirdi

"Konuyla avukatım ilgileniyor"

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan 50 yaşındaki teknik direktör, "Geçmişte ekibimde yer alan bir kişinin yaptığı şok edici açıklamaları okudum. Açıklamalar korkunç ve tamamen yanlış. Bu kişiden benim ismimi kullanmasını derhal durdurmasını istiyorum. Bu konuyla avukatım ilgileniyor." diye konuşmuştu.

İsyan etti

Konu ile ilgili Rumen basınına konuşan Sumudica, iddiaları reddederken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Digisport'a konuşan Sumudica, "Malatyaspor'un başına geçtiğimde benimle ilgili hiç sessizdi. Ne zaman takımdan ayrıldım, konuşmaya başladı. Söylediği şeylere artık gülmeye başladım. Sumudica hakkında her şeyi söyleyebilirsin ancak bu şekilde bu tarz şeyler değil, asla söyleyemezsin!" diye konuştu.

İddia edilen şeylerle ilgisinin bulunmadığını belirten Rumen çalıştırıcı, "Ben kendisini ailesine adamış bir babayım. Onun söylediği şeylerle asla ilgim yok." ifadelerini kullandı.