Sumudica'nın taciz skandalının detayları belli oldu! Tercümanı açıkladı

Sumudica ile ilgili taciz iddiaları ortaya çıktı.
Sumudica ile ilgili taciz iddiaları ortaya çıktı.

Yeni Malatyaspor'un sözleşmesini feshettiği teknik direktör Marius Sumudica ile ilgili taciz iddiaları gündem olmuştu. Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş, bu tacizlerin detaylarını aktardı.

Yeni Malatyaspor, ligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırmış ve Adem Büyük'ün hem futbolcu hem de futbol sorumlusu olarak kulüpte görev alacağını açıklamıştı. Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş ise, Rumen teknik adamla ilgili bomba iddialarda bulundu.

Şimdiye kadar Yeni Malatyaspor camiasına saygısından konuşmadığını belirten Erdoğmuş, artık buna gerek kalmadığını ve Sumudica'nın futbolculara sözlü ve cinsel tacizde bulunduğunu söylemişti.

Elinde kanıtlar olduğunu belirten Erdoğmuş, Beyaz TV'ye konuştu. İşte Sumudica'nın eski tercümanının açıklamaları:

  • "Gaziantep'teyken futbolcular eğilince Sumudica onlara parmak atıyordu. Sumudica topçulara parmak atıyordu, cinsel organını tutuyordu, bazı sesler çıkarıyordu. Öyle saçma sapan bağırıyordu. Bende kayıtları var. 'Yalan' demesini bekliyorum ki bu kanıtları ortaya çıkarayım.
  • Adam laf dinlemiyor, yapma dediğimiz her şeyi yaptı.
  • Elimde Sumudica'nın videoları var. Sumudica'nın elimde oyuncunun cinsel organını avuçlarken görüntü var. Bir Portekizli oyuncuya yaptı. Oyuncu 'Söyle bir daha yapmasın!' dedi."

Sumudica'dan yanıt geldi

Marius Sumudica, eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un iddialarıyla ilgili Rumen gazeteci Emanuel Roşu'ya konuştu. Suçlamaların doğru olmadığını savunan 50 yaşındaki teknik adam, "İnanılmaz, gerçekten. Şok oldum. Oyuncularımla her zaman şakalaşırım, onlarla dürüst ve yakın bir ilişki kurmaya çalışıyorum. Böyle gerçek dışı suçlamaları duymak şok edici. Hepsi yanlış." ifadelerini kullandı.