Süper Kahraman Ronaldo: İlk fragman yayınlandı

Strike Force 7'de izleyeceğimiz CR7 ve tüm karakterler.
Strike Force 7'de izleyeceğimiz CR7 ve tüm karakterler.

▬ Cristiano Ronaldo'yu süper kahraman olarak izleyeceğimiz 'Striker Force 7' isimli çizgi romanın ilk animasyon fragmanı yayınlandı.

▬ Ön sipariş ve satışı başlayan serinin okuyucuyla buluşması 30 Mayıs 2019 tarihinden itibaren gerçekleşecek.

▬ Serinin kitapları, içeriğine ve kapak konusuna göre 5.95 $, 9.95 $ ve 19.95 $ olmak üzere 3 farklı rakam üzerinden fiyatlandırıldı.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, yeşil sahalardaki sükse ve karizmasını çizgi roman sayfalarına taşıyor. Portekizli futbolcuyu süper kahraman olarak izleyeceğimiz/okuyacağımız çizgi roman serisinden ilk animasyon fragman geldi.

Futbol yetenekleriyle dünyayı kötülerden koruyan bir süper kahraman olarak karşımıza çıkacak olan Cristiano Ronaldo, seriye ismini veren Striker Force 7 adlı süper kahraman ekibinin liderliğini de üstlenecek.

Striker Force 7'nin 'bedava çizgi roman günü'ne özel kapağı.
Striker Force 7'nin 'bedava çizgi roman günü'ne özel kapağı.

30 Mayıs 2019 tarihinden itibaren okuyucuyla buluşabilecek olan çizgi roman serisinin ön satış ve siparişleri başladı. Serinin kitapları, içeriğine ve kapak konusuna göre 5.95 $,9.95 $ ve 19.95 $ olmak üzere 3 farklı rakam üzerinden fiyatlandırıldı.

SÜPER KAHRAMAN HAYRANLIĞIYLA BİLİNİYOR

Futbol dünyasının en büyük süper kahramanlarından biri olan Portekizli futbolcu, özel hayatında Marvel ve DC gibi sinematik evrenlere hayran bir izleyici konumunda. Bu konuya ilgisini gizlemeyen Ronaldo, tutkusunu ve heyecanını, “Her zaman süper kahraman hikayelerinin büyük bir hayranıydım. Böylesine bir projeye imza atıyor olmak beni son derece heyecanlandırıyor” sözleriyle anlatıyor.

Cristiano Ronaldo, özel kostümünde de kendisiyle özleşleşen 7 numaradan vazgeçmiyor.
Cristiano Ronaldo, özel kostümünde de kendisiyle özleşleşen 7 numaradan vazgeçmiyor.
  • “İnsanları ve farklı kültürleri biraraya getirme konusunda futbol ve çizgi romanların izlediği yol aynı. İnanıyorum ki, harika animasyon karakterleri ve kahramanları da futbolcuların yarattığı etkiyi yaratabilir. İşte bu yüzden bu proje beni bu kadar heyecanlandırıyor. Futbol tutkusu ve süper kahraman olgusunu biraraya getirerek hayranlarımın beğenisine sunduğum için çok heyecanlı ve mutluyum”

ÇİZGİ ROMANIN KONUSU NE OLACAK?

Cristiano Ronaldo, özel futbol ekipmanları ve üstün futbol yeteneğiyle dünyayı kötülerden ve suçlardan arındırmaya çalışacak. Çizgi romanda aynı isimle boy gösterecek olan Portekizli yıldız aynı zamanda kendisi gibi süper kahramanlardan oluşan ve seriyle aynı ismi taşıyan ‘Striker Force 7’ isimli ekibin liderliğini üstlenecek.

33 yaşındaki futbolcuyla birlikte şovun yapımcılığını üstlenecek olan Sharad Devarajan, Ronaldo’nun gerçek hayatta bile süper kahraman gibi olduğu görüşünde. Deverajan, projenin konuyla ilgili ipucu da verdiği demecinde “CR7, neslinin gerçek süper kahramanı. Strike Force 7’de Ronaldo, bu dünyadan ve farklı gezegenlerden kendisi gibi özel yetenekleri olan süper kahramanlardan oluşan bir ekip toplayacak. Buradaki karakterler, Ronaldo’nun hayran kitlesinin içindeki çeşitliliği ve karizmayı temsil edecek” şeklinde konuştu.

Çizgi romanda klasik konuşma balonları ve fontları dikkati çekiyor.
Çizgi romanda klasik konuşma balonları ve fontları dikkati çekiyor.

NASIL SATIN ALABİLİRİM?

Cristiano Ronaldo'nun 'Striker Force 7' isimli çizgi romanını nasıl satın alacağınıza merak edenler için en güvenli yolun resmi site olduğunu hatırlatmakta fayda var. Portekizli futbolcu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla resmi siteyi takipçileriyle paylaştı.