Süper Lig ekibinden Robinho bombası!

Konyaspor'dan Robinho bombası!
Konyaspor'dan Robinho bombası!

Kadrosundaki forvetlerle yollarını ayıran Konyaspor'da hücum bölgesine kaliteli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılara dünyaca ünlü yıldız Robinho önerildi.

Evouna, Eze ve Ezekiel ile yollarını ayıran Konyaspor'da ileri uç için arayışlar sürüyor. Bendtner ile görüşüp anlaşamayan Konyaspor, son olarak Karabükspor'dan Yatabare ile anlaşmış iş sadece resmi açıklamaya kalmıştı. Forvet bölgesinde arayışlarını devam ettiren İç Anadolu ekibine menajerlerden bomba bir tavsiye geldi.

Fanatik'in haberine göre; son olarak Brezilya'da Atletice Mineiro forması giyen Robinho, menajerler tarafından Konyaspor'a önerildi. Bonservisi elinde bulunan Brezilyalı yıldız yeşil-beyazlıların kafasını karıştırdı.

Mehmet Özdilek'in, 33 yaşındaki yıldız için detaylı bir araştırma yapılmasının ardından kararını yönetime bildireceği öğrenildi.

AVRUPA'NIN 3 BÜYÜK LİGİNDE OYNADI

Santos, Real Madrid, Manchester City, Milan ve Evergrande formaları giyen Robinho, en son ülkesinde forma giydiği 30 karşılaşmada 7 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.