Süper Lig hocasından şok itiraf: "Başkan maça çıkmamızı istemedi!"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cihat Arslan'dan ilginç bir itiraf geldi. 29. haftada Altay'a 1-0 kaybettikleri maçtan sonra konuşan Arslan, Başkan Adil Gevrek'in takımı ikinci yarı sahadan çekmek istediğini söyledi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan: "Her şeye sonuç odaklı bakıyoruz. Psikolojik olarak çökmeye yakın bir takım vardı. Kesinlikle Adem kaptana söylemiyorum. Takım sadece psikolojik olarak ayakta kalmaya çalışıyor. Takımımızın sorunu bu. İyi bir bağ kurduk. Bugün de başımızı öne eğecek bir skor yok. 'Siz kötü bir şey yapmadınız' dedim maç sonu. Bazen iyi oynarsınız bazen kötü oynarsınız."

"Başkan, takımı sahadan çekmemizi istedi"

Cihat Arslan'dan bir de itiraf geldi.

  • "Üzüldüğümüz nokta şu: Devre arası başkanımız aradı sağ olsun. Hocam takımı sahadan çekin, ikinci yarı oynanmasın" dedi. Ben de başkandan rica ettim. Biz hep sahada kalmaya çalışalım, kurumlarımız daha fazla zarar görmesin. Hakemler hata yapabilir, federasyon atamada hata yapabilir. İlk defa yapılmıyor bu. Sonra VAR'daki hata yapabilir ki yaptı bize göre ama yani saha içinde kalalım. Siz de yayıncı kuruluş olarak bedeller ödüyorsunuz, televizyonda insanlar maçı izlemek için para ödüyor."