"Süper Lig için 5 galibiyet yeter"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş

TFF 1. Lig'in lideri Giresunspor'da Süper Lig heyecanı var. Teknik Direktör Hakan Keleş, kalan 11 maçta alınacak 5 galibiyetin kendilerini Süper Lig'e çıkartacağını söyledi.

Ligin 23. haftasında Adanaspor deplasmanında 4-0 kazanan Giresunspor, liderliğini sürdürdü ve 3. sıradaki İstanbulspor ile puan farkını 10 yaptı. Karadeniz ekibinin Süper Lig'e çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TRT Haber'e konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Uzun yıllardır hasretini çektikleri Süper Lig'e yükselmek istediklerini söyledi. Keleş, "Takımımızda ve şehrimizde inanılmaz bir heyecan var. Üst üste 12 maç kazanarak rekor kırdık. Uzun yıllardır hasretini çektiğimiz Süper Lig’e gitmek istiyoruz. Kalan 11 maçta alacağımız 5 galibiyet bizi hedefimize ulaştıracaktır." dedi.

"Futbolcular bizi mahcup etmedi"

Her maça şampiyonluk için çıktıklarını vurgulayan 49 yaşındaki teknik adam, "Mütevazı bir kadroyla, büyük bütçeli takımlarla yarışıyoruz. Biz futbolcularımıza güvendik, onlar da bizi mahcup etmediler. Takımda kimi oynattıysak tüm oyuncular bizi memnun etti. Kenetlendik, iyi bir takım oyunu oluşturduk. Hedefimize adım adım ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.

  • Tek rakibi Manchester City
  • Ligdeki 23 maçta sadece 14 gol yiyen Giresunspor, bu süreçte yalnızca 2 mağlubiyet aldı. Profesyonel liglerde en uzun yenilmezlik serisine sahip takım olan yeşil-beyazlılar, Avrupa'da bu alanda Manchester City'nin ardından 2. sırada yer alıyor. İngiliz ekibinin serisi ise 13 maç.

Kaynak: TRT Haber