Süper Lig maçında şok! Takım arkadaşına yumruk attı, kırmızı kart gördü

Marcao, Kerem'e yumruk attığı için kırmızı kart gördü
Marcao, Kerem'e yumruk attığı için kırmızı kart gördü

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan GZT Giresunspor - Galatasaray maçında tarihe geçecek bir olay yaşandı. Galatasaray'da Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk attı ve kırmızı kart gördü.

GZT Giresunspor - Galatasaray maçında yaşanan olay, izleyenleri şaşkına çevirdi. Karşılaşma 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle devam ederken, Galatasaraylı Marcao ve Kerem Aktürkoğlu kısa süreli sözlü tartışmaya girdi. Ardından Marcao, takım arkadaşına yumruk attı. Diğer Galatasaraylı futbolcular Marcao'yu zor sakinleştirirken, hakem Erkan Özdamar, Marcao'ya kırmızı kart gösterdi. Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, bu karara uzun süre itiraz etti.

Sarı-kırmızlı takımın teknik direktörü Fatih Terim, daha sonra Kerem Aktürkoğlu'nu oyundan aldı.

Marcao'nun Kerem'e yumruk attığı an
Marcao'nun Kerem'e yumruk attığı an

Halil Dervişoğlu'nu da tokatlamıştı

Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atmasının ardından sosyal medyada her takım taraftarından sert tepkiler gösterilen Marcao, geçen sezon da benzer bir vukuat yaşamıştı. Brezilyalı futbolcunun, Galatasaray'ın Ümit Milli Takım ile oynadığı maçta Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edilmişti. Sarı kırmızılı kulüp bu iddiayı yalanlasa da, kamera görüntüleri yayınlanmamıştı. Halil Dervişoğlu daha sonra Galatasaray'a transfer oldu.

GZT GİRESUNSPOR - TRABZONSPOR CANLI