Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak

Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak
Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonunun öncülüğünde deprem bölgesine destek amacıyla düzenlenen 'Omuz Omuza' bağış kampanyası dün başladı. Yaklaşık 1 milyar TL toplanan gecede Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'deki gelecek 2 haftanın maçlarının şifresiz yayınlanacağını açıkladı. Karşılaşmalar BeinSports'un yeni uygulaması TOD'dan yayınlanacak. Peki TOD nedir, maçlar nasıl izlenecek, üye olmak gerekiyor mu? Detaylar haberimizde...

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Vakfı ve Bein Medya Grubu öncülüğünde, depremzedelere destek amacıyla 'Omuz Omuza' kampanyası dün başlatıldı.

A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'tan ortak yayınlanan kampanyaya Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu telefonla bağlandı.

Millet olarak zor günlerden geçtiklerini aktaran Kasapoğlu, "Peş peşe yaşanan depremlerde spor camiamızın birbirine sımsıkı kenetlenmesi, yaraları sarmak için seferber olması gurur verici. Elini taşın altına koyan camianın her ferdiyle gurur duyuyorum. İnşallah bu gecede aynı birlik ve beraberliği taçlandıracağız." dedi.

Şifresiz maç müjdesi

Bakan Kasapoğlu, Bein Medya Grubu'yla görüştüklerini ve önümüzdeki iki hafta Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Bugünler de elbet geçecek. Yaralarımızı sararken sporun iyileştiren, birleştiren gücünü her daim göstereceğiz. Kıymetli sporseverlere şunu ifade ediyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak liglerimizin yayıncısı beIN Medya Grubu'yla görüşme neticesinde, sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla ligin önümüzdeki iki haftasında tüm futbol müsabakaları şifresiz herkese açık olacak. Bu projeye destek verenlere ve pozitif havayı oluşturan herkese teşekkür ediyorum."

Maçlar nereden yayınlanacak?

Süper Lig'in önümüzdeki 2 haftasını kapsayan 3-13 Mart tarihleri arasındaki müsabakalar, Bein Medya Grup'un yeni dijital içerik platformu TOD'dan yayınlanacak.

21 Kasım’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan TOD, Süper Lig’in 23, 24, 25 Aralık’ta oynanan 15. hafta karşılaşmalarının tamamını tüm üyelerine ücretsiz yayınlamıştı. Ligin 24 ve 25. haftasında oynanacak maçlar da www.todtv.com.tr adresinden ücretsiz yayınlanacak. Kampanyaya kaydolan herkes mücadeleleri izleyebilecek. Süper Lig karşılaşmalarını kapsayan kampanya www.todtv.com.tr üzerinden üye olma şartı ile geçerlidir. Kampanya detaylarına www.todtv.com.tr adresinden ulaşılabilir.