Süper Lig takımının gündemindeki futbolcu, İstanbul'a geldi

Ezgjan Alioski, İstanbul'da
Ezgjan Alioski, İstanbul'da

Gelecek sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen son şampiyon Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililerin uzun zamandır ilgilendiği isimler arasında yer alan Ezgjan Alioski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'da olduğunu duyurdu.

Trabzonspor'un iki sene önce de listesinde olan 30 yaşındaki sol bek, tekrardan bordo-mavililerin gündemine gelmişti. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer listesine alınan Kuzey Makedonyalı futbolcu İstanbul'a ayak bastı.

  • Bordo-Mavililer, Al Ahli takımıyla 2023’e kadar sözleşmesi olan tecrübeli yıldız için kiralık formülünü öncelik tutuyordu. Transfer için görüşmeler devam ederken, oyuncunun dün havalimanından yaptığı paylaşım, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırdı.

Kulüpler bir araya gelecek

Dün öğlen saatlerinde yaptığı paylaşımla İstanbul'a indiğini gösteren Alioski'nin menajeriyle Trabzonspor yönetiminin bir araya gelmesi bekleniyor.

Birçok mevkide oynayabiliyor

Sol bek, sol kanat ve sağ kanatta oynayabilen Kuzey Makedonyalı yıldız, aynı zamanda görev verildiğinde orta saha merkezde de yer alabiliyor.

  • Şu anda Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen deneyimli futbolcu, bu sezon 28 resmi maçta 6 gol attı, 8 asist yaptı.