Geri Sayım: Açıklanması an meselesi olan 10 transfer

Chicharito, Galatasaray formasıyla.
Chicharito, Galatasaray formasıyla.

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonu öncesinde yaz transfer dönemi 17 Haziran 2019 tarihinde başladı.

Toplamda 78 gün sürecek olan transfer dönemi, 2 Eylül 2019 tarihinde sona erecek.

Süper Lig ekipleri, yeni transferlerinin önümüzdeki günlerde teker teker KAP'a bildirecek.

Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin resmen başlamasının ardından taraftarlar, KAP bildirimleri için sabırsızlanmaya başladı. Kulislerde konuşulan birçok ismin önümüzdeki günlerde yeni takımlarına imza atması bekleniyor.

17 Haziran 2019 tarihinde başlayan 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi, 2 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Tam 78 gün sürecek transfer tahtası boyunca açıklanacak isimler arasından 10 tanesinin ilk fırsatta açıklanacağı tahmin ediliyor.

AÇIKLANMASI AN MESELESİ OLAN 10 TRANSFER

Ryan Babel

  • Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel, İngiliz ekibinin küme düşmesiyle ve 6 aylık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray ile masaya oturdu. Sarı kırmızılı ekiple anlaşan Hollandalı oyuncunun önümüzdeki günlere resmi mukaveleye imzalaması bekleniyor.

Emre Belözoğlu

  • Medipol Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu, kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak istiyor. Sarı lacivertli ekipte bir sezon oynadıktan sonra futbolu bırakacak olan Emre Belözoğlu, henüz resmi imzayı atmadı ancak taraflar arasında anlaşma sağlandığı biliniyor.

Şener Özbayraklı

  • Geride bıraktığımı sezonda Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan ve sarı lacivertli ekiple sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı, Beşiktaş'la olan flörtünün ardından Galatasaray'la el sıkıştı. Ersun Yanal'ın planları arasında yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun, vatani görevini tamamlamasının ardından sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

▬ Şener Özbayraklı.
▬ Şener Özbayraklı.

Vedat Muriqi

  • Transfer döneminin en popüler isimlerinden biri olan Vedat Muriqi, tüm İstanbul takımlarının iştahını kabartıyor. Çaykur Rizespor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan golcü oyuncu, Galatasaray-Fenerbahçe-Medipol Başakşehir arasından en cazip şartları teklif eden takıma imza atacak.

▬ Vedat Muriqi.
▬ Vedat Muriqi.

Roman Neustadter

  • Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Roman Neustadter, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Beşiktaş'a transfer olacağının sinyalini verdi. Abdullah Avcı ile Medipol Başakşehir'i çalıştırdığı dönemde anlaştığını itiraf eden savunmacı, başarılı teknik adamın Beşiktaş'ın başına geçmesinin ardından siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

▬ Roman Neustadter.
▬ Roman Neustadter.

Ricardo Quaresma

  • Beşiktaş ile inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Ricardo Quaresma, Instagram hesabından yaptığı son açıklamayla bağları koparma noktasına geldi. Ödemeleri için kulübe ihtar çeken ve bizzat kulüp tarafından yayınlanan bir habere sosyal medyadan verdiği sert tepki sebebiyle kara listeye alındı. Portekizli futbolcunun Porto'ya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

▬ Ricardo Quaresma.
▬ Ricardo Quaresma.

Cyle Larin

  • Beşiktaş'a geldiği günden bu yana patlama yapması beklenen Cyle Larin, bir türlü bekleneni veremedi. Abdullah Avcı'nın da kadroda düşünmediği Cyle Larin için Süper Lig'den gelen kiralama teklifleri değerlendirilecek.

▬ Cyle Larin.
▬ Cyle Larin.

Umut Meraş

  • Küme düşen Bursaspor'un sol beki Umut Meraş, gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükseldi. Gelecek vaadeden yetenekli ismin Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

▬ Umut Meraş.
▬ Umut Meraş.

Valentina Ozornwafor

  • Galatasaray, 20 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor ile anlaşmaya vardı. Bonservisi elinde olan Valentine Ozornwafor, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşmeyi imzalayacak.

▬ Valentina Ozornwafor.
▬ Valentina Ozornwafor.

Ertaç Özbir

  • Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren kaleci Ertaç Özbir, Beşiktaş ile prensipte anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki kaleci, vatani görevini tamamladıktan sonra siyah-beyazlı takıma imza atacak.

▬ Ertaç Özbir.
▬ Ertaç Özbir.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🤔 Gelsin mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()