Süper Lig'in ilk 14 haftasında değişen teknik direktörler

Spor Toto Süper Lig
Spor Toto Süper Lig

Dünya Kupası sebebiyle verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig yarın başlıyor. Geride bıraktığımız 14 haftada Hatayspor, İstanbulspor, Beşiktaş ve Kasımpaşa kulübünde teknik direktör değişikliğine gidildi. İşte yeni isimler...

1 aylık Dünya Kupası arası sona erdi ve Süper Lig geri döndü. 14 haftayı geride bıraktığımız ligde Hatayspor, İstanbulspor, Beşiktaş ve son olarak Kasımpaşa’da teknik direktör değişikliği yaşandı.

Volkan Demirel - Hatayspor

Süper Lig’in 7.haftasında Hatayspor’da Serkan Özbalta yerine Volkan Demirel getirildi. Hatayspor, Demirel’in, futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yaptığı ikinci kulüp oldu. 41 yaşındaki teknik adamın yönetiminde 7 maça çıkan kırmızı yeşilli takım yalnızca 2 mağlubiyet aldı.

Fatih Tekke - İstanbulspor

Bir diğer ayrılık Süper Lig’in yeni ekiplerinden İstanbulspor’da yaşandı. 12.haftada Osman Zeki Korkmaz yerine Fatih Tekke getirildi. Tekke, İstanbulspor ile henüz ilk galibiyetini alamadı.

Şenol Güneş - Beşiktaş

Beşiktaş taraftarı tarafından yaptığı değişiklikler ve yaşadığı puan kayıpları sebebiyle fazlaca eleştirilen Valerien Ismael’in görevine 11.haftada alınan Hatayspor yenilgisinin ardından son verildi. Yerine daha önce de Beşiktaş’ı çalıştıran ve 2015-16 ile 16-17 sezonunda şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş getirildi. İlk maçında 5-2 galibiyet alan 70 yaşındaki teknik adam Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı.

Selçuk İnan - Kasımpaşa

Süper Lig’deki en yeni teknik isim Selçuk İnan oldu. Futbolculuk kariyerini sonlandıran İnan, Kasımpaşa’da Şenol Can’ın yerine getirildi.