Suskun Fenerbahçe bombaları patlatmaya hazırlanıyor

​Suskun Fenerbahçe bombaları patlatmaya hazırlanıyor
​Suskun Fenerbahçe bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Ara transfer döneminin suskun takımı Fenerbahçe peş peşe birbirinden önemli isimleri açıklamayı planlıyor.

Devre arasında üç bölgeye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe rakiplerine oranla bu konuda sessizliğini sürdürüyor. Fanatik Gazetesi'nin İtayan basınına dayandırdığı haberine göre; Fenerbahçe, Sampdoria’nın Sambacısı Dodo’yu kadrosuna katmaya çok yakın.

Fenerbahçe’nin eski gözdesi

Fenerbahçe birkaç sezon önce de Dodo'yu listesine aldı.
Fenerbahçe birkaç sezon önce de Dodo'yu listesine aldı.

25 yaşındaki sol bek, daha önce de Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti. Roma ve Inter’de görev yapan Dodo, bu sezon Inter’den Sampdoria’ya kiralandı.İki kulübün arasındaki anlaşmaya göre Sampdoria, sezon sonunda 5.5 milyon Euro’ya (25.1 milyon TL) başarılı oyuncunun bonservisini de alacak. Ancak Dodo, şu ana kadar Strinic ve Strinic, Murru ve Regini’nin arkasında kaldı ve hiç forma şansı bulamadı.

Her an bitebilir

Fenerbahçe’nin Dodo’yu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Inter şu anda oyuncunun bonservisine sahip olsa da tüm kararı Sampdoria’ya bırakmış durumda. Lacivert-Beyazlılar’ın da Dodo’nun sezonun ikinci yarısında da yedek kalmasındansa başka bir takıma giderek süre almasına sıcak baktığı ve bu nedenle transferin her an bitebileceği kaydedildi.

Kocaman'ın tercihi Correa

Kocaman'ın gönlü Angel Correa'da...
Kocaman'ın gönlü Angel Correa'da...

Çok yönlü bir hücum oyuncusuyla kadroyu takviye etmek isteyen Fenerbahçe’nin birçok adayı vardı. Ancak Aykut Kocaman’ın önceliği Angel Correa’ya verdiği öğrenildi. Arjantinli yıldız forvet, forvet arkası ve kanatlarda görev yapabiliyor. Kocaman, tam anlamıyla bir joker olan 22 yaşındaki oyuncunun kiralanmasını talep etti. Yönetim de harekete geçti. Atletico Madrid’de Diego Costa transferi sonrası forma şansı bulması iyice zora giren Correa için hem İspanyol deviyle hem de oyuncunun menajeriyle temasa geçilecek. Correa daha önce 8 kez Arjantin Milli Takım forması giymişti. Yıldız futbolcu, ikinci yarıda düzenli süre alabilirse, Dünya Kupası’na gitme şansını artırabilir. Bu durum, Fenerbahçe’nin oyuncuyu ikna etme konusunda önemli bir kozu olabilir.