Takım arkadaşları kampta, Sneijder eğlencede

Wesley Sneijder Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı İbiza
Wesley Sneijder Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı İbiza

Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı. Ayrılığın habercisi mi?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, İbiza’da tatilin tadını çıkarıyor.

Sarı kırmızılı ekip ile geleceğinin tartışıldığı dönemde İbiza’da açtığı eğlence mekanı ile ilgilenen Hollandalı oyuncu, bazı taraftarların tepkisi çekti. Takım arkadaşları kampta iken tatiline devam etmesi sebebiyle eleştirilen Wesley Sneijder, geleceği konusundaki sessizliğini de korumaya devam ediyor.

Söz konusu fotoğraf, Hollandalı yıldızın gelecek kaygısı taşımadığı ve ayrılığın habercisi olabileceği şeklinde yorumlandı.

33 yaşındaki futbolcunun menajeri Guido Albers ise geçtiğimiz günlerde flaş bir açıklamaya imza atmıştı. Albers, yetenekli futbolcunun yeni takımının Serie A temsilcisi Sampdoria olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Albers, “O İstanbul'a dönecek ve yönetimle bir görüşme yapacağız. Kararı yönetimle beraber vereceğiz. Eğer ayrılık kararı çıkarsa, Serie A önemli bir opsiyon olacak. Sneijder, İtalya Ligi'ne güzel anılarla veda etti. Sampdoria onun için gerçekten önemli bir meydan okuma olabilir'' ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta görev alan Wesley Sneijder, 5 gol ve 17 asist ile oynamış ve maç başına da 2.00 puan ortalaması yakalamıştı.