Takımının attığı gol canına mal oldu

Takımının attığı gol canına mal oldu​
Takımının attığı gol canına mal oldu​

İspanya 2. Ligi’nde Cultural y Deportivo Leonesa ile Valladolid arasında oynanan maçta bir Deportivo Leonesa taraftarı, takımının attığı golden sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

İspanya 2.Ligi'nde oynanan Cultural y Deportivo-Leonesa maçı bir taraftarın hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Bir Cultural y Deportivo Leonesa taraftarı, takımının 84. dakikada attığı golün ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

10. dakikada Valladolid'in kendi kalesine attığı golle öne geçen Leonesa'ya Valladolid 37. dakikada Mata'yla penaltıdan yanıt verdi. 49. dakikada bu kez Yeray Gonzalez Luis'le yöne geçen Leonesa 60. dakikada Alberto Guitian'ın golüne engel olamadı. 65. dakikada Hervias'la penaltıdan bir gol daha bulan Valladolid 3-2 öne geçti. 4 dakika sonra Mata'yla bir gol daha bulan Vallodolid 4-2'yi buldu.

Ancak Leonesa ekibi pes etmedi. 79. dakikada Guitian'ın kendi kalesine attığı golle fark 1'e düştü. 84. dakikada bu kez sahneye Josep Sene çıktı ve skor 4-4 oldu. İşte tam bu sırada bir Leonesa taraftarı tribünde kalp krizi geçirdi. Tüm çabalara karşı kurtarılamayan 81 yaşındaki taraftar hayatını kaybetti.