Tamı tamına 2.1 milyon Euro çöpe gitti! Nasıl mı?

​Tamı tamına 2.1 milyon Euro çöpe gitti! Nasıl mı?
​Tamı tamına 2.1 milyon Euro çöpe gitti! Nasıl mı?

Büyük bir fedakârlık örneği göstererek Fenerbahçe’ye transfer olan Mehmet Ekici bir türlü sarı-lacivetli formayı giyemedi. Fenerbahçe’nin yetenekli futbolcu için ödediği rakam ise bir hayli fazla…

Mehmet Ekici’nin yüzü bir türlü gülmüyor. Fenerbahçe’nin büyük umutlarla renklerine bağladığı Ekici bir kez daha sakatlandı. Yetenekli futbolcu sarı-lacivertli forma altında 5 maçta 243 dakika görev aldı ve Fenerbahçe’ye bir hayli maliyetli oldu.

Yeniden sakatlandı

Mehmet Ekici'nin yüzü bir türlü gülmedi.
Mehmet Ekici'nin yüzü bir türlü gülmedi.

Akşam’ın haberine göre; Fenerbahçe’de uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Ekici, Trabzonspor karşısında iki ay sonra yedek kulübesinde yer almıştı. Bu karşılaşmadan sonra oynanan Giresun ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna dahil edilmeyen Ekici’nin yeniden sakatlandığı öğrenildi.

Sözleşmesi 2020’ye kadar

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yaşadığı sakatlıklardan dolayı Sarı-Lacivertli formayı bu sezon 5 maçta sadece 243 dakika giydi. İstenen performansı sakatlığı nedeniyle bir türlü sergilemeyen yıldız oyuncunun sezon sonundaki F.Bahçe’ye maliyeti 2.1 milyon euroyu bulacak. Mehmet Ekici’nin 2020 yılına kadar Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi bulunuyor.