Taraftar sadece iki isme sahip çıktı

Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül, Genk'in golünü engellemek için yaptığı koşuda duramayınca filelere takıldı.
Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül, Genk'in golünü engellemek için yaptığı koşuda duramayınca filelere takıldı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Genk maçının ilk yarısının son bölümünde takımlarına tepki gösterdi. Siyah-beyazlılar, Genk'in etkili oyunu karşısında sıkıntılı anlar yaşayan takımlarına daha iyi oynamaları yönünde tezahürat yapsalar da zaman zaman ıslıklar da yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Genk'e 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta fatura futbolcular ve yönetime kesildi. Tribünleri dolduran binlerce siyah beyazlı taraftar, Şenol Güneş ve iki öğrencisi dışında herkesi protesto etti. Taraftarın ıslıkla protesto etmek yerine alkışla destek verdiği isimler Gökhan Gönül ve Medel oldu.

Genk'in etkili oyunu karşısında sıkıntılı anlar yaşayan takımlarına daha iyi oynamaları yönünde tezahürat yapan taraftarlar, ayrıca "Yönetim bu takım senin eserin" şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarların, 2015-2016 sezonunun son haftalarında hizmete giren Vodafone Park'ta ilk kez takıma yönelik tepki gösterdiği gözlendi.

gzt

Mücadelenin ikinci yarısının büyük bölümünde takımlarına destek vermeye çalışan taraftarlar, skorun 2-0'a gelmesinin ardından tekrar yönetime tepkide bulundu.

Siyah-beyazlıların, teknik direktör Şenol Güneş tezahüratı ise dikkati çekti. Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup,Ricardo Quaresma,Caner Erkin,Enzo Roco ve Cyle Larin de taraftar tepkisinden nasibini aldı.