Taraftara üçlü çektiren polise soruşturma açıldı!

Taraftara üçlü çektiren polise soruşturma açıldı!
Taraftara üçlü çektiren polise soruşturma açıldı!

Karabükspor-Göztepe maçında taraftara üçlü çektiren polis hakkından Karabük Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada polisle alakalı gerekli incelemenin başlatıldığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan Göztepe, rakibini 1-0'la geçmişti. Galibiyet sonrasında az sayıdaki Göztepe taraftarı, polisin üçlü çektirmesi için tezahüratta bulunup ısrar edince olanlar olmuştu. Polis amiri taraftarın isteğini reddetmeyip üçlü çektirmişti.

Bu olayın ardından sosyal medya polisin üçlü çektirdiği görüntülerle çalkalandı. Bunun üzerine Karabük Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili bir açıklama yaparak gereken incelemenin başlatıldığı ifade etti.

İşte yapılan o açıklama;

  • “Kardemir Karabükspor ile Göztepe arasında oynanan maç sonunda sosyal medya hesaplarında Göztepe taraftarına ‘Polis amiri tribüne üçlü çektiriyor’ başlığı adı altında yayınlanan video ile ilgili basın açıklaması yapılmasına gerek duyulmuştur. 2 Aralık Cumartesi günü saat 16.30’da ilimizde oynanan Süper Lig futbol müsabakası güvenlik tedbirleri için, çevre illerden takviye personel talep edilmiş olup, sosyal medyaya da ilimize takviye olarak gelen personelin görüntüleri yansımıştır. Konu ile ilgili personelin bağlı olduğu ile bilgi verilerek gerekli inceleme başlatılmıştır.