Taraftarın sabrı taştı: Lens Yallah Fener'e!

​Taraftarın sabrı taştı: Lens Yallah Fener'e!
​Taraftarın sabrı taştı: Lens Yallah Fener'e!

Sezon başında Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens Beşiktaş taraftarının sabrını taşırdı. Geçen sezon Fenerbahçe'nin en iyisi olarak görülen Hollandalı futbolcunun Beşiktaş'taki performansı taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Fenerbahçe'de kötü geçen 2016-2017 sezonunun en iyi ismi olarak değerlendirilen Lens, bu sezon Beşiktaşlı taraftarların en büyük hayal kırıklığı oldu.

Geçen sezon kiralık olarak oynadığı Fenerbahçe'den sezon sonunda Sunderland'e geri dönen Lens, transfer döneminin sonuna doğru Beşiktaş ile anlaştı. Fenerbahçe'nin de oyuncuya teklif götürmesine rağmen Lens'in Beşiktaş'a gelmesi spor basınında büyük yankı uyandırmış, siyah-beyazlı camianın ezeli rakibine attığı çalım olarak lanse edilmişti.

Fakat Lens'in Beşiktaş serüveni pek de gelişine benzer olmadı. Kanatlarda alternatif olması için alınan Hollandalı, bırakın formayı kapmayı aynı mevkide oynayan arkadaşlarının yokluğunu doldurmayı başaramadı.

Durum böyle olunca Beşiktaş taraftarında homurdanmalar başladı ve Hollandalı yıldıza tepkiler her geçen gün büyüdü. Öyle ki bugün Lens'in doğum gününü kutlayan Beşiktaş'ın resmi Twitter sayfasında, oyuncunun doğum günü için yapılan paylaşımın altına sert eleştirilerin yanı sıra oyuncuya ağza alınmayacak sözler sarf edildi. Bunların arasında ise en dikkat çeken tepki "Yallah Fener'e" oldu.