Tarihin en ilginç kırmızı kartı: Adını söyledi diye oyundan atıldı!

Kırmızı kart
Kırmızı kart

İngiltere Ulusal Ligi Güney Konferansı'nda yer alan Hemel Hempstead'in formasını giyen eski Arsenal'li Sanchez Watt, tarihin en ilginç kırmızı kartını gördü.

Hempstead ile East Thurrock arasındaki karşılaşmada Hakem Dean Hulme ile ilginç bir diyalog yaşayan eski Arsenal'li Sanchez Watt adını söyledi diye kırmızı kart gördü.

Maçta yaşanan bir posizyonda Sanchez'in sinirlenerek topu uzağa atmasının ardından oyuncuya sarı kart gösteren Dean Hulme, Watt'ı yanına çağırdı ismini karta yazmak için sordu. "Watt" cevabını alan hakem, "What" yani "Ne?" olarak anlayınca sorusunu bir kez daha yineledi. Ardından yine aynı cevabı alan Hulme, kendisiyle dalga geçildiğini düşünerek ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Hemen hakemin yanına koşan Hempstead Takım Kaptanı Jordan Parkes yanlış anlamayı düzeltti ve hakem de kırmızı kartı sarıya çevirdi. Maçı Watt ve takımı 2-0 kazandı.

  • 2009’da Arsenal’a transfer olan ancak bu ekipte sadece 1 kupa maçına çıkabilen 27 yaşındaki oyuncu birçok kulübe kiralandıktan sonra alt liglerde şansını denedi.