Tayfur Bingöl'den Nihat Kahveci'ye cevap gecikmedi

Tayfur Bingöl
Tayfur Bingöl

Galatasaray derbisinin son saniyelerinde top toplayıcı çocukla gerginlik yaşamasının ardından Nihat Kahveci'nin tepkisini alan Tayfur Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilginç bir karşılık verdi. 29 yaşındaki futbolcunun paylaşımı sosyal medyada konuşulanlar arasında...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbinin yankıları sürüyor. Konuk takımda Tayfur Bingöl, Nef Stadı'nda oynanan mücadelenin son bölümlerinde top toplayıcı çocukla yaşadığı polemiğin ardından çarpıcı çıkışlarına devam ediyor.

Nihat Kahveci, Tayfur Bingöl'ü eleştirdi

Yaşanan olay sonrası spor kamuoyu Tayfur Bingöl'ü eleştirirken, bir Beşiktaş efsanesi olan TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci de deneyimli futbolcunun hareketine ilişkin yorumlarda bulunmuştu.

Kahveci, "Beni en çok üzen; O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl hiç kusura bakmayacak. 5 saniye geçirdi. Ne oldu? Maçı mı alacaktın Tayfur? Vallahi çok üzülüyorum ya. Hem armadan bahset, orada çocuğu itmek mi o Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" demişti.

Tayfur Bingöl'den cevap gecikmedi

Nihat Kahveci'nin sözlerine yanıt veren Tayfur Bingöl, kişisel sosyal medya hesabından 2019 yılında Tottenham'ın Olympiakos'u devirdiği maçta top toplayıcı çocuğun topu hızlı vermesi sonrası İngiliz ekibinin attığı golden görsel paylaştı.

  • 29 yaşındaki oyuncunun söz konusu paylaşımına, "5 saniyenin önemi" yazması ve kahve emojisi koyması Nihat Kahveci'ye gönderme olarak algılandı.

Bu paylaşımın ardından 29 yaşındaki futbolcu yeniden tepki topladı.