Teixeira ne zaman gelecek? Kendisi açıkladı

Alex Teixeira, cumartesi günü İstanbul'a gelecek.
Alex Teixeira, cumartesi günü İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Alex Teixeira, İstanbul'a geleceği tarihi açıkladı. Brezilyalı futbolcu, Josef de Souza aracılığıyla teknik direktör Sergen Yalçın ve futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile görüntülü görüştü.

Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucu anlaşmaya vardığı Alex Teixeira, cumartesi günü İstanbul'a geliyor. Hürriyet'in haberine göre, Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'taki vatandaşı Josef de Souza aracılığıyla teknik direktör Sergen Yalçın ve futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile telefonda görüştü. İstanbul'a geleceği tarihi de bu görüşmede açıkladı.

Teixeira, Josef'in "Taraftar dâhil herkes seni bekliyor." sözlerine "Cumartesi günü oradayım. Sabırsızlanıyorum. Burada antrenmanlarımı eksiksiz sürdürüyorum. En kısa sürede hazır olacağım." şeklinde cevap verdi. Teixeira'nın yakın arkadaşı olan Josef, transfer sürecinin başından beri Brezilyalı futbolcuyu Beşiktaş'a gelmesi için ikna etmeye uğraşıyordu.

Alex Teixeira, tatilini Beşiktaşlı Josef ile geçirmişti
Alex Teixeira, tatilini Beşiktaşlı Josef ile geçirmişti

İmza parası Çebi'den

31 yaşındaki 10 numaranın, önümüzdeki haftaya kadar imza atması bekleniyor. Alex Teixeira, Beşiktaş ile 2,3 milyon € maaş ve 900 bin € imza parası karşılığında anlaşmaya varmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 900 bin €'luk imza parasını cebinden ödeyeceği iddia edildi.

(Kaynak: Hürriyet)