Teixeira'dan Beşiktaş itirafı: "Mutlu değildim"

Alex Teixeira
Alex Teixeira

Beşiktaş'ın geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği ancak verim alamadığı Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira, geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılmıştı. Ülkesinde Vasco da Gama'ya imza atan Teixeira, Türkiye'de mutlu olmadığını söyledi.

Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı yıldız Alex Teixeira, ülkesinin 2. lig takımlarından Vasco da Gama'ya transfer oldu.

Alt yapısından yetiştiği ve sonrasında a takımında da forma giydiği Rio de Janeiro ekibinin formasını yeniden giyecek Brezilyalı futbolcu, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de mutlu olmadığını söyleyen 32 yaşındaki ofansif orta saha, "Eşime, Türkiye'ye döndüğümde sözleşmeyi sona erdireceğimi söyledim. Mutlu olmadığımı ve mutluluğumu satın alabilecek bir paranın olmadığını belirttim. Bu yüzden eve mutlu dönüyorum ve eminim şimdi daha da mutlu olacağım" dedi.

Boş sözleşmeye imza attı

Beşiktaş ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Teixeira, yeni takımında boş mukaveleye imza attığını ima ederek "Kulüp beni serbest bırakırsa tek seçeneğim Vasco olacaktı. Çok teklif aldım ama dinlemek bile istemedim. Ne kadar para alacağımı bile bilmek istemedim, önüme ne koyarsanız imzalıyorum dedim" diye konuştu.