Terim'in gözdesi Ahmed Musa'dan haber var

​Terim'in gözdesi Ahmed Musa'dan haber var
​Terim'in gözdesi Ahmed Musa'dan haber var

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımında görmek istediği Ahmed Musa'nın menajeri yetenekli futbolcunun geleceği hakkında konuştu.

Ocak ayında Leicester City'den CSKA Moskova'ya kiralanan Ahmed Musa, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gönlünde yatan aslanlar arasında yer alıyor. İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona eren Nijeryalı golcü şu sıralarda 2018 Dünya Kupası'nda ter döküyor.

Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor

CSKA Moskova ile 10 maça çıkan Ahmed Musa 6 gol atıp 3 asist yaptı.Ahmed Musa'nın menajeri William D'avila konu hakkında Ajansspor'a konuştu. İşte menajerin o sözleri:

Badou Ndiaye ile birlikte Ahmed Musa'nın da temsilciliğini ben yapıyorum. Galatasaray ile bu konuda görüşme halindeyiz. Galatasaray onun transferini istiyor. Transfer mümkün. Neden olmasın? Galatasaray üst düzey bir kulüp ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Ağırlıklı olarak satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde duruyoruz. Kendisine birkaç teklif daha var. Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. En kısa sürede kararını verecek. Şu anda Galatasaray'a gelme olasılığının yüzde 50 olduğunu söyleyebiliriz.