Tesislerde görülmemiş olay: Van Persie artık sınırları aştı

Robin Van Persie
Robin Van Persie

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Van Persie vukuatlarına bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana gösterdiği performans, sürekli sakatlanması, umursamaz tavırları ve sorumsuz hareketleriyle camianın ve taraftarların nefretini üstünde toplayan Hollandalı golcü Van Persie, yaptığı son hareketle "Yok artık" dedirtti.

Habertürk'ün haberine göre; Tecrübesi, ismi ve daha birçok özelliğiyle takımda liderlik yapması ve gençlere örnek olması beklenen Hollandalı futbolcu, bunun tam tersi şekilde hareket ederek sınırları aştı.

ELEKTRONİK SİGARA İÇİYOR

Tesislerde bir süredir elektronik sigara içen ve takım halinde yapılan hiçbir aktiviteye katılmayan Hollandalı golcü, bütün takıma hediyelerin verildiği yeni yıl fotoğrafına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde olmasına rağmen katılmayarak, büyük tepki çekti. Hollandalı oyuncunun utanmadan, sıkılmadan, çok da fazla saklanma ihtiyacı hissetmeden tesiste sık sık elektronik sigara içmesi, herkesi hayrete düşürdü.

Hollandalı oyuncunun ikinci yarıda Aykut Kocaman tarafından hiçbir şekilde kadroda düşünülmediği ve teklif gelmesi halinde hemen satılacağı öğrenildi.