Tevez hakkında Beşiktaş'ı heyecanlandıran açıklama

​Tevez hakkında Beşiktaş'ı heyecanlandıran açıklama
​Tevez hakkında Beşiktaş'ı heyecanlandıran açıklama

Çin Ligi kulübü Shanghai Shenhua'nun başkanı, Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Tevez hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde takıma takviyede bulunmak isteyen Beşiktaş’ın listesinde bulunan Carlos Tevez hakkında önemli bir açıklama geldi.

Tevez kalacak mı gidecek mi?

Tevez'in geleceği kısa bir süre sonra belli olacak.
Tevez'in geleceği kısa bir süre sonra belli olacak.

Ajansspor’un haberine göre; Ocak 2017’de Boca Juniors’tan büyük umutlarla transfer edilen Carlos Tevez, Shanghai Shenhua formasıyla beklentileri karşılayamadı. Ülkesi Arjantin’e geri döneceği iddiaları ortaya atılan yıldız oyuncu en net açıklama Çin kulübünün başkanı Zhou Jun’dan geldi.

Kulübün ünü ve global bilinilirliği için böyle bir transfere ihtiyaç duyduklarını ifade eden Jun, “Ama Tevez şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Ama maç formunu korumak için elinden geleni yaptı. Gelecek yıl sözleşmesini uzatıp uzatmama kararı ortak bir şekilde alınacak. Geleceği bu görüşmelere bağlı” ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'un yerine...

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yükselen formuyla birlikte transfer iddiaları da iyiden iyiye artıyor. Özellikle Premier Lig ekipleri 26 yaşındaki golcü için sıraya girmiş durumda. Eğer Cenk ayrılırsa Tevez, Beşiktaş'ın en önemli transfer hedeflerinden biri haline gelecek. Geçtiğimiz günlerde Arjantin basınında yer alan haberlerde de Beşiktaş'ın Tevez'e olan ilgisi doğrulanmıştı.

Menajerinden de açıklama geldi!

Öte yandan Brezilya’nın Fox Sports kanalına konuşan Tevez’in menajeri Adrian Rouco, Brezilya ekiplerinden herhangi bir resmi teklif almadıklarını ifade ederken Boca Juniors’un halen yıldız oyuncuyu transfer edebileceğini söyledi.

Boca Juniors 30 Kasım’a kadar 6 milyon dollar ödeyip Tevez’in bonservisini satın alma opsiyonuna sahipti. Arjantin ekibi bu opisyonu kullanmadı.