Tevez, İstanbul'a geliyor

​Tevez, İstanbul'a geliyor
​Tevez, İstanbul'a geliyor

Futbol kariyerine Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua'da devam eden Carlos Tevez, Beşiktaş'a imza atmaya yakın.

Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua'da son dönemde fazla kiloları nedeniyle forma şansı bulamayan Carlıs Tevez ülkesi Arjantin'e döndü. Sezon biter bitmez ülkesine dönen Tevez'in Beşiktaş, Flamengo ve bir Meksika kulübünden teklif aldığı ileri sürüldü.

1 yıllık sözleşmesi bulunuyor

Shanghai Shenhua, Çin Süper Ligi’nde sezonu 35 puanla 11. sırada bitirebilmişti. Akşam'ın haberine göre; Carlos Tevez süre aldığı 16 karşılaşmada 4 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Çin ekibi, geçtiğimiz günlerde takımın Kolombiyalı 10 numarası Giovanni Moreno’nun sözleşmesi 2 yıl uzatmıştı. Arjantinli’nin durumu ise transfer zirvesinden sonra netlik kazanacak. Dünyaca ünlü futbolcunun mukavelesi 31 Aralık 2018’de tamamlanacak. Yani 1 yıl kadar bir süre kaldı.

Çin’de kalmak istemiyor

Ünlü futbolcu kariyerine Çin Ligi'nde devam etmek istemiyor.
Ünlü futbolcu kariyerine Çin Ligi'nde devam etmek istemiyor.

Carlos Tevez’in bundan sonra Çin’de oynamak istemediği öğrenildi. Eski kulübü Boca Juniors’a transfer olmazsa Beşiktaş en güçlü aday olarak duruyor. Siyah-Beyazlılar, onu transfer etmeyi başarırsa Şampiyonlar Ligi’nde de oynatabilecek. Teknik Direktör Güneş’in transfere onay verdiği öğrenildi. Cenk ve Negredo’nun ardından Tevez de kadroya katılırsa özellikle hücum hattında birçok kaliteli ayak olacak.