TFF 1. Lig'de garip olay: Teknik direktör akşam ayrıldı, gece döndü

Yusuf Şimşek
Yusuf Şimşek

TFF 1. Lig'de play-off iddiası kalmayan, küme düşme riski de bulunmayan Balıkesirspor, 7 haftadır galibiyet yüzü görmeyince teknik direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayırdı. Ancak bu karardan dört buçuk saat sonra yeni bir açıklama yapan kulüp, "Yusuf Şimşek ile göreve devam ediyoruz" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da ilginç bir olay yaşandı. Aynı gün yollar ayrılan Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile akşam saatlerinde yeniden anlaşma sağlandığı açıklandı.

Önce ayrılma kararı açıklandı

Balıkesirspor istifa kararını saat 18.22‘de resmi sosyal medya hesabından duyururken yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Balıkesirspor Kulübü Yönetim Kurulu Kararıyla 6 Şubat 2020’de anlaşarak göreve getirdiğimiz Teknik Sorumlu Yusuf Şimşek ve Ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Görev yaptıkları süreçte Balıkesirspor Kulübüne verdikleri emek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Yaşamlarında ve çalışma hayatlarında canı gönülden başarılar dileriz.”

Dört buçuk saat sonra göreve döndü

Bu açıklamadan saatler sonra yani 23.02‘de Balıkesirspor'la Yusuf Şimşek’in yeniden anlaşmaya vardığı açıklandı. Balıkesirspor'un anlaşma hakkındaki açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı: “Teknik Direktörümüz Yusuf Şimşek ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde, sezon sonuna kadar birlikte çalışma kararı almış bulunmaktayız.”