TFF'den sürpriz atama: Derbiye tecrübesiz hakem

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Süper Lig'de 10. hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine sürpriz bir isim atandı: Tugay Kaan Numanoğlu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 10. hafta oynanacak maçların hakemlerini açıkladı. Haftanın en önemli karşılaşması olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine Tugay Kaan Numanoğlu. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maça tecrübesiz bir hakemin atanması dikkati çekti. Numanoğlu'nun kariyerinde sadece 8 Süper Lig maçı var.

2 sezon önce görev almaya başladı

Tugay Kaan Numanoğlu, Süper Lig'deki ilk kez 2018-19 sezonunda düdük çaldı. 34 yaşındaki hakem, o sezon 7. haftada Ankaragücü-Antalyaspor ve 33. haftada Akhisarspor-Kayserispor maçlarını yönetmişti.

Son maçı 1 ay önce

Tugay Kaan Numanoğlu, ligde bu sezon 4 maçta görev aldı. Genç hakem son olarak, 30 Ekim'de oynanan Trabzonspor-Kasımpaşa maçını yönetti.

  • Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle kariyerindeki 9. maçına çıkacak Tugay Kaan Numanoğlu; geride kalan 8 maçta 39 sarı ve 1 kırmızı kart (çift sarıdan) gösterdi. Numanoğlu hepsi bu sezon olmak üzere 4 kez de penaltı düdüğü çaldı. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi pazar günü 19.00'da başlayacak.