TFF'ye sürpriz başkan adayı: Atiba Hutchinson

Demirkol'dan ilginç tavsiye: Atiba TFF Başkanı olsun!
Demirkol'dan ilginç tavsiye: Atiba TFF Başkanı olsun!

TFF ile ilgili ağır eleştiriler yapan Mehmet Demirkol, Atiba'nın yabancı sınırlaması ile ilgili açıklamalarının ardından "Atiba TFF Başkanı olsun" şeklinde şaşırtıcı bir çıkış yaptı.

Mehmet Demirkol, A Milli Takım'ın İzlanda'ya mağlup olarak Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından Milli Takım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun şımarık zengin çocukların elinde olduğunu söyleyen Demirkol, Türkiye'de futbolun profesyonellere bırakılması gerektiğini vurguladı.

Geçen günlerde Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Atiba'nın yabancı sınırlamasıyla ilgili yaptığı yorumun hatırlatılması üzerine, Demirkol, şaşırtıcı bir çıkış yaparak Atiba'nın TFF Başkanı olması gerektiğini dile getirdi.

Mehmet Demirkol'un çarpıcı açıklamalarının satır başları şu şekilde;

DEMİRÖREN'E AĞIR ELEŞTİRİ: BIRAKIN PROFESYONELLER GELSİN!

  • ''Türk futbolunu şımarık zengin çocuklarının oyuncağı olmaktan çıkarmamız lazım. Bu bir iş. Bu işi yapabilecek olanlar gelsin. İyi sosyologlar, iyi pazarlamacılar, iyi ekonomistler, dünyayı tanıyan eski futbolcularımız olacak. Bir ekip kurmamız lazım. Bir futbol direktöründen bahsetmiyorum. Bir direksiyondan bahsediyorum"

''ATİBA FEDERASYON BAŞKANI OLSUN''

  • Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba'nın yabancı sınırıyla ilgili yaptığı açıklamayla ilgili ise ''Atiba federasyon başkanı olsun'' çıkışında bulundu.

ATİBA'NIN YABANCI SINIRLAMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

Yabancı sınırı hakkında konuşan bir diğer yabancı isimde Atiba olurken, Beşiktaş'ın dinamosunun altyapılara işaret etmesi dikkat çekti.
Yabancı sınırı hakkında konuşan bir diğer yabancı isimde Atiba olurken, Beşiktaş'ın dinamosunun altyapılara işaret etmesi dikkat çekti.
  • ''Yabancı oyuncuların sayısından bahsederken o yabancıların niteliği de çok önemli. Ama temel mesele, oyuncular nasıl yetişiyor, hangi koşullarda eğitiliyorlar, altyapı sistemleri nasıl çalışıyor.'