The Simpsons, Dünya Kupası'nın finalistlerini mi açıkladı?

​The Simpsons, Dünya Kupası'nın finalistlerini tahmin etmiş olabilir.
​The Simpsons, Dünya Kupası'nın finalistlerini tahmin etmiş olabilir.

Rusya'da devam eden FIFA 2018 Dünya Kupası'nın heyecanı tüm hızıyla sürerken ilginç bir detay ortaya çıktı. The Simpsons'ın 1997 yılında yayınlanan The Cartridge Family isimli bölümünde Meksika ile Portekiz'in karşı karşıya geldiği maçın FIFA 2018 Dünya Kupası finali için 21 yıl önce yapılan bir tahmin olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Geleceğe yönelik sıra dışı tahminleriyle ününe ün katan fenomen çizgi dizi The Simpsons, şimdi de 2018 Dünya Kupası finaline yönelik öngörüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

1997 yılında yayınlanan The Cartridge Family isimli bölümde oynanan Meksika - Portekiz maçının 2018 Dünya Kupası finali için 21 yıl önce yapılan bir tahmin olduğu ihtimali futbolseverlerin ilgisini çekti. Söz konusu bölümde Meksika ile Portekiz, dünyanın en büyük milletini Springfield Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Son derece sıkıcı geçen maçın son anlarda çıkan kavga sebebiyle iptal ediliyor ve dolasıyla kazanan takım bilinmiyor.

Rusya’da devam eden turnuvada Portekiz ve Meksika’nın ümit vaaden futbolu ise The Simpsons’ın bu tahmini için heyecan yaratan bir tesadüf olarak dikkati çekti. Bahsi geçen tahminin çıkıp çıkmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.