Tolga Ciğerci formasından uzaklaşıyor

Tolga Ciğerci'nin gol sevinci.
Tolga Ciğerci'nin gol sevinci.

Sezon başında Galatasaray'ı sırtlayan isim olan Tolga Ciğerci yaşadığı sakatlıkların ardından düzenli forma bulamamaya başladı. Fatih Terim de orta alanda Selçuk İnan - Ryan Donk ikilisine görev vermeye başladı!

Galatasaray formasıyla lige sansasyonel bir giriş yapan Tolga Ciğerci, son haftalarda formasından uzak kaldı. Igor Tudor yönetiminde ligin ilk 12 haftasında 10 maça ilk 11’de başlayan ve yalnızca 2 maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Tolga, ilk 3 haftaya 4 gol sığdırmayı başarmıştı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

İlk kez ligin 13. haftasında oynanan Alanyaspor maçında yedek soyunan Tolga Ciğerci, ardından yaşadığı sakatlık sürecinde 3 maçta kadroya alınmadı. Sakatlıktan döndüğü Göztepe maçında kadroda olmasına rağmen süre alamayan yetenekli oyuncu, devamındaki süreçte düzenli forma şansı bulamadı.

Son olarak Kasımpaşa maçında 90 dakika sahada kalan Tolga Ciğerci, sarı kırmızılı ekibin son 3 lig maçında ise kadroya alınmadı. Tolga Ciğerci, 11. haftadaki Gençlerbirliği maçından bu yana skora gol ya da asist katkısı sağlayamıyor.

Forma: İhlas
Forma: İhlas

Fatih Terim, Tolga Ciğerci'nin forma giymediği maçlarda orta alanda Selçuk İnan ve Ryan Donk ikilisine görev verdi.