Tolgay Arslan, dürüm yedi mi?

Tolgay Arslan
Tolgay Arslan

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde bir maçın devre arasında soyunma odasında dürüm yediği iddia edilen Tolgay Arslan, bu konuya açıklık getirdi. 32 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili de tahminde bulundu.

Kariyerini İtalya Serie A takımı Udinese'de sürdüren Tolgay Arslan, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta oynadığı son sezon soyunma odasında dürüm yediği iddia edilen Tolgay Arslan, bu konuyla ilgili konuştu:

  • "Keşke yeseydim. Mantıklı düşününce dürümün soyunma odasına ne işi olur? Kimse izin vermez zaten buna. Benim anlamadığım konu buydu. Dürüm soyunma odasına devre arasında giremez ki. Benim için zor bir dönemdi. Ayrıldıktan sonra benim tepkim de iyi değildi. Bugün olsa değiştirirdim. Benim de hatalarım olmuştur. Ama soyunma odasında dürüm ya da başka bir şey yoktu."

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan, 2 Ekim'de karşılaşacak iki takımın maçıyla ilgili yorum yaptı.

  • "Türk futbolunu takip ediyorum. Fenerbahçe'nin çok güçlü kadrosu var. Şu ana kadar çok iyi işler yaptılar. Fenerbahçe'yi bu derbide favori görüyorum ama bir derbi her şey olabilir. Umarım güzel bir maç olur. İki kulüp için de oynadım sonuçta. Benim için en güzeli beraberlik olur ama gerçeği konuşmam gerekirse Fenerbahçe alır bu maçı."

"Fenerbahçe formasıyla Beşiktaş'a karşı oynamak..."

Tolgay Arslan, kariyerinin en zor maçının Fenerbahçe ile Vodafone Park'a çıktığı karşılaşma olduğunu söyledi:

  • "Fenerbahçe formasıyla, Beşiktaş'ta oynadığım derbide orası çok zordu. Transfer döneminden sonra Beşiktaş stadyumuna geri döndüm. O maç, kariyerimdeki en zor maçlardan biriydi. Taraftarın tepkisi çok büyüktü."

32 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ın hep kalbinde olacağını ve taraftar affettiği takdirde siyah beyazlı ekibe dönebileceğini vurguladı.

  • "Unutamadığım an Liverpool golüydü. 4 senelik Beşiktaş maceram inanılmaz geçti, takım inanılmaz kaliteliydi. 2 şampiyonluk yaşadım. İnanılmaz bir aile ortamı vardı o dönemde, çok mutluydum. Beşiktaş bana çok şey kattı. Hep kalbimde olacak Beşiktaş. Taraftar affederse dönerim. Beşiktaş çok büyük bir kulüp ama burada çok mutluyum. Dönmek istemiyorum şu anda öyle bir düşüncem yok."